top of page
Tentipi tenten bij Outdoor Valley (1).png

Standhouders

De Standhouders op deze Festibeurs zijn kleinschalige reisorganisaties die actieve reizen aanbieden zoals; wandelen, fietsen, mountain biken, paard rijden, surfen, duiken, klimmen, kajakken, kano varen, SUPpen etc

Wil jij op de Festibeurs staan met je bedrijf? klik dan hier

Maak kennis met de mensen achter de organisatie, luister naar de mooie verhalen in de grote Tipi tenten of doe mee met een kleine workshop

IMG-20210815-WA0031.jpg

Pippin Hikes

Pippin Hikes organiseert wandelvakanties in Europa en zorgen voor al het eten tijdens de reis met hun kleine Foodtruck.

www.PippinHikes.nl

Zwalker11 (1).jpg

Zwalker

Met Zwalker leer je veilig kajak varen op vlak water of op wildwater. Ook gaan ze op reis naar Oostenrijk en Slovenië voor een kajakreis

www.Zwalker.nl 

20190625-KAY04611- Kay Jansen Fotografie (1).jpg

 360° Explore

Mensen inspireren en in verbinding te zijn met wat er toe doet: het moment, de natuur, de wildernis & jezelf. Samen genieten van buiten zijn en een onvergetelijke ervaring maken.

www.360explore.com/nl/

Arctic Adventure.JPG

Arctic Adventure

Ga mee op avontuur in Zweden, Noorwegen of op de Zuidpool tijdens een expeditie van Arctic Adventure 
www.arcticadventure.nl

37536333_911569635695577_5689542889248391168_o-600x337 (1).jpg

Holland MTB Tours

Mountainbiken met een ongedwongen sfeer en het rekening houden met het niveau van de deelnemers zijn de reizen van Holland MTB Tours, altijd plezier

www. hollandmtbtours.nl

Met bep.JPG

Met Bep, Bergwandelen

Creating memories is an art! Wij organiseren bergwandelreizen in de Alpen en in de winter trekken we de sneeuwschoenen erbij aan. Vergeten paden, bijzondere plekken die je zelf voorbij zou lopen, kleine groepen, o.l.v. een International Mountain Leader die er een ontdekkingsreis van weet te maken. Na afloop kijk jij heel anders naar de bergen! Ga jij ook mee?

www.metbep.nl

Wallis-2020-Werrie-en-Rosa-hand-omhoog-F.Deltrap-1-768x432 (1).webp

BergBeleving

We hebben BergBeleving opgericht om onze passie voor de bergen, de natuur en buiten te delen; om mensen te laten Beleven wat wij zo heerlijk vinden.

www.bergbeleving.nl/

Dolomite.jpg

Dolomiti Travel

Dolomiti Travel is gespecialiseerd in wandelreizen naar Zuid-Tirol. Naast 'gewone' wandelreizen waarbij we vanuit één standplaats gaan wandelen, hebben we ook iets spannendere wandelreizen waarbij we van berghut naar berghut rondtrekken.

https://dolomititravel.nl/

Op de bergkam van de vervloekte bergen.jpg-min (1).png

Unplugged Outdoor

Unplugged Outdoor organiseert avontuurlijke reizen in onontdekte berggebieden en organiseert outdoor expedities en creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk. Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken.

www.unpluggedoutdoor.nl/

Bikeguide (1).jpg

Bike Guide

Huur je Kona bike bij Bike Guide met of zonder begeleiding of ga mee op een prachtige reis. Dit in de mooiste Bike Gebieden van Europa.

www.bikeguide.nl/

Family Fun.jpg

Bharte reizen

Actieve vakanties met paard rijden, hiken, MTB, trailrunnen, duiken, snorkelen, kajakken, suppen, motorrijden, fietsen. Koppels, gezin/familie, kleine groepen. IJsland, Ierland, Oeganda, Zuid-Afrika, Namibië, Sri-Lanka.

www.bharte-reizen.eu

dogwalktrail (1).jpg

Dog Walk Trail

DogWalkTrail organiseert activiteiten, weekenden en reizen voor baas en hond op land en water.

www.dogwalktrail.nl/

Anker 1

Standhouders

Wil jij op de Festibeurs staan met je bedrijf? Dat kan zeker! we verwachten rond de 400 bezoekers die op zoek zijn naar een actieve reis.

De kosten voor een standplek van 9m2 zijn € 175,- ex btw. 

Je mag zelf invulling geven aan de plek.

Je mag een lezing geven van 20 min. in één van de tipi tenten en je mag een kleine workshop aanbieden. Dit zit bij de prijs in.

Oh en gratis koffie of thee bij de food truck van Pippin Foods.

bottom of page